marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

O persoană a murit, iar alte 4 au ajuns la spital în urma unui cumplit accident pe DN2-E85, în județul Vrancea

Drumul morții, DN2-E85 a mai luat o viață în această seară. În jurul orei 17, în apropierea localității Garoafa a avut loc un accident cumplit. Au fost implicate două autoturisme și un TIR.

Din nefericire o persoană și-a pierdut viața, iar alte 4 au fost rănite. Primii la fața locului au fost polițiștii, iar apoi noi am ajuns in același timp cu pompierii.

La locul evenimentului, scenele ce erau sunt greu de descris. Erau bucăți din mașini sărite peste tot, iar oamenii aflați în autoturisme se zbăteau pentru a supraviețui.

ISU Vrancea transmite că, pompierii militari au intervenit astăzi, în jurul orei 16:50, pe DN 2 E 85, pe raza localității Garoafa, la un accident rutier produs ca urmare a impactului între 2 autoturisme, în care au fost implicate 5 persoane, respectiv 4 femei și 1 bărbat. Trei dintre persoanele aflate în autoturime au rămas încarcerate.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Astfel, la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Echipajul de descarcerare a extras din cele două autoturisme, trei persoane dintre care una în stare de inconștiență. Victimei aflată în stare de inconștiență i s-au aplicat manevrele de resuscitare la fața locului, însă aceasta nu a răspuns manevrelor fiind declarată decedată.

Celelalte patru persoane care au suferit diferite traumatisme au fost preluate de echipajele SAJ și echipajul SMURD, ulterior fiind transportate la spital.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen