sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Un bărbat din Pechea a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de o mașină. Starea sa este critică

În data de 11 decembrie, în jurul orei 20:15, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe DJ251, în interiorul comunei Pechea, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost grav rănită.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns în scurt timp la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, când a ajuns pe podul peste pârâul Suhurlui, a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 47 ani, din comuna Pechea, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu autoturismul.

 

În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei, unde a rămas internat în stare de comă.

 

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen