vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Un polițist din județul Vrancea a fost prins sub influența drogurilor la volan. Colegii sai l-au depistat în trafic

Un polițist din județul Vrancea a fost trimis în judecata după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan.

Prin rechizitoriul din data de 21.11.2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat – ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. (2) din Codul penal.


În fapt, s-a reţinut că, la data de 01.09.2022, în jurul orei 16:30, inculpatul a fost depistat de către organele de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea – Serviciul Rutier, în timp ce conducea autoturismul personal pe Drumul Naţional 2 L, în interiorul localităţii Panciu, judeţul Vrancea, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive, respectiv cannabis.


Dosarul s-a înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Panciu, informează Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi într-un comunicat de presă emis astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen