miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

O elevă din Galați se zbate între viață și moarte după ce a fost găsită în stare gravă, în toaleta unei unități de învățământ

Este anchetă în Galați. O adolescentă, în vârstă de 16 ani a fost găsită în stare foarte gravă, în toaleta unei unități de învățământ.

Potrivit reprezentanţilor liceului, incidentul s-a petrecut înainte de începerea cursurilor, la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”, unde adolescenta este în clasa a X-a. „Ea a venit la şcoală cu o altă colegă, au intrat, după care a spus că nu se simte bine şi că are nevoie să meargă la baie. Colega a aşteptat-o şi, la un moment dat, a auzit o bufnitură. S-a dus după ea şi a găsit-o căzută pe jos. A alertat profesorul de serviciu şi s-a sunat la 112”, a declarat directorul adjunct al Colegiului, Cornelia Moscaliuc.

În urma apelului la 112 la faţa locului a ajuns într-o primă fază un echipaj al SJA Galaţi, care avea doar asistent, nu şi medic. „La faţa locului a fost găsită o tânără de 16 ani, care prezenta crize convulsive. Din cauza stării în care se afla, echipajul iniţial, care avea doar asistent, a solicitat sprijinul unui echipaj cu medic. A fost stabilizată şi transportată la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii şi îngrijiri medicale”, a declarat reprezentantul SJA Galaţi, Mihai Polinschi.

Ajunsă la spitalul de pediatrie, eleva a început să se simtă mai bine, dar în scurt timp, starea generală s-a deteriorat. Iar în urma investigațiilor, medicii au descoperit că tinerei i se rupsese un vas de sânge din cutia craniană.

In a această după-amiaza, eleva a fost transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen