vineri, mai 24, 2024
Actualitate

O căruță nesemnalizată a fost spulberată de o mașină în județul Galați. Un tânăr a murit

Grav accident de circulație petrecut în județul Galați. O căruță nesemnalizată a fost spulberată de o mașină. Un tânăr a murit.

În această seară, prin 112, în localitatea Tămăoani a fost anunțat un accident rutier. La fața locului, medicii care au intervenit au găsit 2 victime. Una era conștientă, iar alta era inconștiență. Persoana conștientă a fost transportată la spital, iar pentru persoana inconștientă, un tânăr de 27 de ani s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, manevrele au fost fără rezultat. Tânărul fiind declarat decedat.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările.

Update. Comunicat IPJ GL

La data de 17 decembrie 2022, la ora 17:30, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național nr. 26, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, ajunși în scurt timp la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificările preliminarii au stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din localitatea Băneasa, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, în afara localității Tămăoani, având direcția de deplasare către orașul Tg. Bujor, la km 28+800 m, a lovit cu partea din față a autovehicului, partea din spate a unui atelaj hipo, nesemnalizat pe timp de noapte, tractat de un cal.

Din păcate, în urma impactului a rezutat decesul unui bărbat cu vârsta de 27 ani, conducătorul atelajului și rănirea ușoară a unui adolescent de 15 ani, ocupant al atelajului, ambii domiciliați în satul Stoicani, comuna Foltești. Minorul a fost transportat la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil și chiar dacă rezultatul testului alcoolscop a fost negativ, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În zona producerii accidentului rutier, traficul a fost restricționat pe timpul efectuării cercetării la fața locului.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen