vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Galați – Accident cu 5 mașini implicate. O ambulanță a fost răsturnată

Astăzi, la ora 15:40 pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați a avut loc un accident rutier.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția dintre bulevardul George Coșbuc cu strada Tecuci. Au fost implicate un număr de 5 autovehicule, dintre care o autospecială de la Serviciul Județean Ambulanță Galați, 3 autoturisme si un autobuz.

În urma acestei eveniment rutier, autospeciala de la Ambulanță s-a rasturnat și a fost rănită ușor o persoană din aceasta.

Traficul rutier a fost oprit pentru moment.

Va fi întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Știre în curs de actualizare.

Update:

La data de 23 decembrie 2022, la ora 15:41, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că la intersecția dintre bulevardul George Coșbuc cu strada Tecuci, din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns în scurt timp la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 57 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tecuci, dinspre strada Nae Leonard, a pătruns în intersecția cu bulevardul George Coșbuc și a lovit lateral dreapta cu partea din față o autospecială din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Galați, care era condusă de un bărbat, cu vârsta de 38 de ani, și care se deplasa pe acest bulevard având în funcțiune sistemul acustic și luminos în funcțiune, dinspre strada Basarabiei către strada Brăilei.

În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat și a fost proiectată într-un autoturism, condus de un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, care a fost împins în spate într-un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, ambii fiind opriți pe banda numărul 2 a bulevardului George Coșbuc, la culoarea roșie a semaforului, pe sensul opus de mers.

Totodată, ambulanța a intrat în coliziune și cu un autobuz, condus de un bărbat cu vârsta de 47 de ani, oprit la culoarea roșie a semaforului, pe banda 1 a bulevardului George Coșbuc.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a asistentului de pe autospeciala de la Ambulanță, un bărbat cu vârsta de 24 de ani, aflat pasager pe locul din dreapta. A fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în toate cele 5 cazuri.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen