marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Peste 200 de polițiști vor fi la datorie în județul Galați, timp de 4 zile. Radare și filtre pentru depistarea șoferilor drogați sau băuți

Polițiștii gălățeni vor acționa zilnic, în perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, pentru ca trecerea dintre ani să aibă loc în condiții de siguranță.

 

În perioada 30 decembrie 2022 – 02 ianuarie 2023, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, peste 220 de polițiști gălățeni sunt pregătiți să acționeze zilnic pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și să intervină atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

 

Dispozitivele de siguranță publică vor acționa pentru prevenirea infracțiunilor stradale pe raza localităților urbane și rurale, în special în zonele aglomerate și în zonele în care vor fi organizate manifestări cultural-artistice în aer liber, iar polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere de circulație și vor desfășura activități pentru combaterea excesului de viteză și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

 

În mod deosebit, în această perioadă, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, va fi monitorizată permanent respectarea legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

 

DACĂ SUNTEŢI VICTIMA UNEI INFRACŢIUNI APELAŢI CU ÎNCREDERE NUMĂRUL UNIC DE URGENŢĂ 112!

 

Polițiștii gălățeni vă urează la mulți ani și vă doresc un an nou cu multe împliniri!

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen