joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Costel Tudor din Barcea a fost arestat după nebunia pe care a făcut-o aseară. A comis 5 infracțiuni

În această seară, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Sărat l-a arestat pe tânărul din Barcea care seara trecută s-a crezut că este în jocurile tip GTA.

Costel Tudor, în vârstă de 27 de ani a fumat mai multe țigări cu cannabis, iar apoi s-a urcat la volanul unei mașini radiate, cu numere false și fără a avea permis de conducere. A condus până la Râmnicu Sărat, când Costel a rămas fără combustibil. A făcut plinul, și a plecat fără să plătească.

Bărceanul a fost dat în consemn la poliție, iar la primul filtru a fost observat de agenții care i-au făcut semn de oprire. Nu a oprit și și-a continuat deplasarea circa 8 kilometri, până când a lovit un pieton, iar apoi un gard și un stâlp de curent. Cursa nebună a lui Costel s-a oprit aici. A fost condus la audieri, unde a fost ținut aproape o noapte, iar apoi a fost reținut.

Citește aici știrea inițială: Urmărire nebună. Un tânăr din Barcea, fără permis, cu numere false nu a plătit alimentarea la o stație peco și a fugit de poliție. Două persoane au ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen