Urmărire nebună. Un tânăr din Barcea, fără permis, cu numere false nu a plătit alimentarea la o stație peco și a fugit de poliție. Două persoane au ajuns la spital

Urmărire nebună.  Un tânăr din Barcea, fără permis, cu numere false nu a plătit alimentarea la o stație peco și a fugit de poliție.  În timpul urmării, ambii au făcut accident.

Ieri, în jurul orei 21, în localitatea Valea Râmnicului, jud. Buzău, în timp ce un echipaj de poliție desfășura activități de supraveghere și control al traficului pe DJ 203 P,au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism dat în consemn pentru faptul că a alimentat cu combustibil la o stație de distribuție carburant din Râmnicu Sărat și nu a achitat, însă acesta nu a oprit, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Barcea, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate.În timpul deplasării conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier 2 persoane au necesitat îngriji medicale, șoferul autospecialei de poliție și pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că șoferul de 27 de ani, din Barcea, nu deține permis de conducere, mașina pe care o conducea era neînmatriculată și avea numere false.

Tânărul de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând sa fie transportat la sediul Poliției municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

După o noapte de audieri, tânărul bărcean a fost arestat pentru 24 de ore.

Comunicat IPJ Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *