sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Cum s-a produs accidentul de la Barcea. Un bărbat de 37 de ani a ajuns la spital. Poliția a deschis dosar penal

La data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 14:10, a avut loc un eveniment rutier pe DN 25, în interiorul localității Barcea, județul Galați, în urma căruia o persoană a fost rănită.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, în interiorul localității Barcea, având direcția de deplasare dinspre localitatea Tecuci către municipiul Galați, la km 10 + 300 de metri, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul aflat în mers în fața sa și care virase dreapta pentru a pătrunde pe calea de acces în curtea unui imobil, rezultând un impact față spate între cele două autovehicule.

 

Din impact, cel de-al doilea autoturism, lovit în partea din spate, a fost proiectat în șanțul de pe marginea DN 25.

 

A rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea celui de-al doilea conducător auto, un bărbat cu vârsta de 37 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru investigații medicale de specialitate.

 

Conducătorii auto, implicați în acest accident rutier, dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

 

La spital au fost recoltate și mostre biologice de sânge, ambilor șoferi, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare din culpă, informează IPJ Galați.

 

Foto cu caracter ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen