marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Accident în Tecuci. O tânără din Drăgușeni care era la orele de condus a lovit un pieton

O tânără din comuna Drăgușeni, în timp ce era la orele de condus a lovit un pieton care trecuse strada neregulamentar.

La data de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 16:00, a avut loc un eveniment rutier pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci, în urma căruia o persoană a fost rănită.


În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că o tânără, în vârstă de 22 de ani, din satul Drăgușeni, județul Galați, în calitate de elev, în timp ce conducea un autoturism în regim școală pe strada mai sus menționată, și era însoțită de un instructor auto, cu vârsta de 42 de ani, din satul Bucești, județul Galați, a acroșat și accidentat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Tecuci, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar.


A rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru investigații medicale de specialitate.


Atât conducătoarea auto, cât și instructorul auto au fost testați alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. La spital au fost recoltate și mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, celor 3 persoane, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen