sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Accident în Galați. Un șofer beat turtă a intrat într-o ambulanță aflată în misiune

Noaptea trecută, în orașul Galați, a avut loc un accident rutier. Un șofer beat turtă a intrat într-o ambulanță aflată în misiune. Din nefericire nu au fost victime.

La data de 13 ianuarie 2023, în jurul orei 01:00, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Siderurgiștilor, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ing. Anghel Saligny, dinspre strada Gheorghe Doja, la intersecția cu bulevardul Siderurgiștilor a intrat în impact cu o autospecială de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați, aflată în misiune cu semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, care era condusă de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, din municipiul Galați, pe bulevardul Siderurgiștilor, dinspre strada Combinatului.

În urma impactului, autospeciala, care transporta către spital și o pacientă, a fost proiectată în refugiul stației de tramvai amplasată în imediata apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate, însă, din fericire, nu a fost rănită nicio persoană.

La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat a conducătorului auto de 52 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost 0.
Bărbatul cu valoarea pozitivă la consumul de alcool a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, informează IPJ Galați.

Foto: GSDG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen