duminică, mai 19, 2024
Actualitate

Număr mare de accidente rutiere în anul 2022. 34 de persoane și-au pierdut viața. Peste 600 de șoferi au fost prinși băuți la volan

Polițiștii au avut de furcă și în anul 2022. Au fost solicitați să intervină la peste 700 de accidente rutiere. Peste 600 de șoferi au fost prinși băuți la volan, iar peste 60 au fost depistați drogați la volan.

 

Din totalul accidentelor de pe raza județului Galați, 34 de persoane au murit, 122 au fost rănite grav,  iar alte 759 au fost rănite ușor. În Tecuci au fost 63 de accidente, o persoană a murit, iar alte 9 au fost rănite grav. În localitatea Matca au fost 22 de accidente rutiere, 3 persoane au murit, iar 5 au fost rănite grav.

 

La Barcea au fost 6 accidente, 2 persoane au murit, 2 persoane au fost rănite grav, iar alte 3 au fost rănite ușor. În Ivești au fost 12 accidente, 2 oameni au fost răniți grav, iar alte 15 au fost rănite ușor. Din fericire nu a fost înregistrat vreun deces.

 

În comuna Umbrărești, din fericire, numărul accidentelor a fost redus în anul 2022. S-au înregistrat 3 accidente rutiere, unde 2 persoane au fost rănite grav, iar alte 2 au fost rănite ușor. Nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidentele înregistrate la noi în comună.

 

 

Șoferii prinși băuți sau drogați la volan a fost numeroși și în anul 2022. La nivelul județului Galați, lucrătorii de poliție rutieră au reținut un număr de 612 permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, au întocmit un număr de 195 de dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul în stare de ebrietate și 63 de dosare penale pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

 

Informații obținute de la IPJ Galați, în baza legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen