vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Cine bea cel mai mult la volan, câștigă. Este ideea de concurs a unor iveșteni. Poliția le-a făcut dosare penale

Doi iveșteni în vârstă de 49 de ani și 37 de ani au fost depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 21 ianuarie, în jurul orei 18:50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Galați au depistat în trafic un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, din comuna Ivești, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, în localitatea de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.


La testarea alcoolscop a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pentru aceeași faptă va fi cercetat un alt bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din sat Bucești, comuna Ivești, depistat la data de 22 ianuarie 2023, ora 18:10, de un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Apicultorilor, din localitatea de domiciliu sub influența băuturilor alcoolice.


La testarea alcoolscop a conducătorului auto a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen