marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Accident lângă Tecuci. O tânără a fost transportată la spital

La data 31 ianuarie 2023, în jurul orei 15:40, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN25, în apropiere de localitatea Drăgănești din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, din satul Podoleni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, la km 4 + 700 de metri, a acroșat un autoturism aflat în trafic, care efectua virajul la stânga, pe aceeași direcție de mers, în momentul când s-a angajat în depășirea acestuia.

Autoturismul acroșat era condus regulamentar de o femeie, cu vârsta de 26 de ani, domiciliată în satul Vișina, județul Galați.


În urma evenimentului rutier ambele autovehicule au fost avariate, iar femeia a fost rănită ușor și a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Cei doi conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ.


A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Comunicat IPJ Galați. Imagine reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen