vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Accident cumplit la Barcea. Două fetițe au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Una dintre ele a fost preluată de elicopter

La data de 12 februarie 2023, la ora 16:01, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea, județul Galați a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci, în interiorul localității Barcea, când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins și accidentat două minore, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar.

În urma accidentului rutier cele două minore au suferit mai multe leziuni, astfel că una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați, iar cealaltă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Fata transportată cu elicopterul este conștientă, traumatism cranio-cerebral acut, traumatism coloana cu cervicala, de bazin, membru inferior stang.

Video aici

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen