vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Directorul de la Școala gimnazială „Iorgu Iordan” a anunțat cu 30 de minute de tragedie ca va intra într-un TIR

Directorul de la Școala gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci a anunțat-o pe fosta sa soție cu 30 de minute de tragedie că va intra într-un TIR și că nu va mai fi. În ziua de 17 martie, Cristian Stănilă și-a pus gând rău.

Desfășurarea evenimentelor:

Fosta sa soție primește mesaj la ora 17:25, unde cadrul didactic i-a transmis gândurile negre pe care le avea. Mesajul începe cu: „Când vei primi acest mesaj… nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un tir..[…]”

Ora 18:04. IPJ Vrancea anunță jurnaliștii despre accidentul cumplit de la Pufești. „Astăzi, ora 18.00, am fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca in Pufești, pe DN2 E85, a avut loc o coliziune între două tiruri și un autoturism.
O persoană este momentan încarcerată.”

Între timp, șoferul este descarcerat de pompieri, dar din păcate, rănile sale erau prea grave.

Ora 19:04, o oră mai târziu. IPJ Vrancea anunță jurnaliștii că persoana a decedat. Este din județul Galați și are 37 de ani. La întrebările noastre, cerând localitatea exactă, aflăm că șoferul este din Tecuci.

Ora 29:46. Mai multe surse apropiate confirmă că victima tragicului accident din județul Vrancea este profesorul și directorul de la Școala gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci, Cristian Stănilă.

Din pozele primite de la fața locului, se poate observa că mașina profesorului este poziționată pe sensul opus de mers. Rămâne ca acum polițiștii vrânceni să se pronunțe dacă gestul său a fost unul intenționat sau nu, având în vedere mesajul pe care i l-a transmis fostei sale soții.

Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen