joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Hoața care a jefuit o vânzătoare la un magazin din Barcea a fost prinsă. Poliția a lăsat-o liberă

Hoața care a jefuit o vânzătoare la un magazin din Barcea a fost prinsă. Poliția a lăsat-o liberă. Proprietarii magazinului din Barcea care au fost jefuiți de suma de 1850 lei sunt indignați de măsurile luate de poliție. Tânăra care  a fost prinsă în această dimineață, le-a declarat oamenilor legii că a cheltuit banii furați și că nu mai are ce să-i facă. Așa a și fost. A fost deschis un dosar penal, iar tânăra a fost lăsată în libertate, deși suma de bani furată nu este deloc mică. 

Video aici.

Ce spune poliția

La data de 21 martie 2023, la ora 22:07, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către un bărbat, cu vârsta de 42 de ani, domiciliat în comuna Barcea, județul Galați, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui magazin pe care îl administrează și ar fi sustras o sumă de bani.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești – Post Poliție Barcea, precum și după vizionarea înregistrărilor video, s-a stabilit că, în cursul aceleași zile, în jurul orei 18:57, o persoană de sex feminin, profitând de neatenția vânzătoarei de la magazin, ar fi intrat într-o cameră folosită ca spațiu de depozitare și ar fi sustras 1850 de lei, sumă de bani care se afla într-o geantă.

De asemenea, a fost identificată persoana care ar fi pătruns în spațiul de depozitare, fiind vorba despre o femeie cu vârsta de 26 de ani, din comuna Barcea, iar în cursul dimineții de astăzi, 22 martie 2023, aceasta a fost depistată și condusă la sediul postului de poliție în vederea audierii.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite de comiterea acestei fapte.

Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat până în momentul de față.

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen