marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Acum. Accident foarte grav în gara Galați.  O locomotivă a intrat într-un vagon

Este alertă în Galați.  O locomotivă a intrat într-un vagon. La locul intervenției intervin numeroase forțe de ordine. Numărul victimelor este în creștere.  Bilanțul provizoriu este de 4 persoane.

Din primele date, mecanicul nu frânat la timp când făcea manevre de cuplare.

 

Update: CFR Infrastructură transmite că: „Un accident feroviar a avut loc in aceasta seara in Gara CFR Galati, iar 4 persoane au fost ranite, transmite ISU Galati. Potrivit ISU Galati, o locomotivă care făcea manevre a lovit un vagon de călători care era staționat, in gară, dar în care se aflau călâtori. Potrivit ISU Galati, în urma impactului au fost rănite 4 persoane, din care una, in stop cardio-respirator şi o alta, încarcerată. Lucrătorii ISU Galati actionează pentru salvarea victimelor. Vom reveni cu informații.”

IPJ Galați transmite că: „La data de 25 martie 2023, în jurul orei 19:19, la Gara CFR Galați a avut loc un accident feroviar, după ce la o locomotivă s-ar fi defectat sistemul de frânare și a lovit un vagon de călători, la trenul care se forma cu destinația Galați – Buzău.

Sunt 4 persoane rănite, dintre acestea doi călători, o femeie care a intrat în stop cardio respirator și un bărbat care a rămas încarcerat, precum și șeful de tren și mecanicul locomotivei. Intervin cei de la ISU Galați și polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Galați.”

 

Update:

Din păcate, o femeie a murit în urma accidentului feroviar de la Galați. Avea 53 de ani și era controlor de tren. Dumnezeu să o ierte!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen