miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Vremea continuă să fie razna. Un front atmosferic rece și un ciclon mediteranean va aduce temperaturile scăzute și ninsorile înapoi

Vremea continuă să fie razna. Un front atmosferic rece și un ciclon mediteranean va aduce ninsorile înapoi. În ultima perioadă, în regiunea noastră vremea a fost jumătate caldă, jumătate rece. Am avut treceri bruște de la temperaturi ridicate, la temperaturi scăzute și invers. Așa va continua să fie și în următoarele zile, atunci când temperaturile diurne se vor situa în jurul valorii de 0°C, iar în locul precipitațiilor lichide își vor face apariția cele solide.

Până la întârziatul episod de iarnă, să vedem cum va fi vremea în următoarele zile.

Mâine, 1 aprilie cerul va fi înnorat. Temperaturile maxime nu vor trece de 15°C. Trecător vor fi condiții de ploi slabe. Duminică, 2 aprilie cerul va fi înnorat și va ploua. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 16°C. Luni, 3 aprilie, precipitațiile vor înceta. Valorile termice se vor situa în jurul valorii de 14°C.

De marți, vremea va schimba foaia. Un nou ciclon mediteranean și un front atmosferic rece se vor întâlni deasupra țării noastre. Temperaturile vor scădea brusc și vor trece de pragul înghețului. Din cauza temperaturilor scăzute, ploile se vor transforma în ninsoare, iar pe alocuri este posibil să se depună un strat subțire de zăpadă.

Tipurile de precipitații în data de 4 aprilie, ora 12:00. Cu albastru sunt reprezentate precipitațiile solide.

Nu este o noutate să avem asftel de episoade de iarnă târzie în aprilie. Ultimul a fost în 20 aprilie 2017, când, la fel, un front atmosferic rece și un ciclon mediteranean s-au întânlit deasupra țării noastre.

DN25 în data de 20 aprilie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen