vineri, aprilie 19, 2024
Actualitate

Accident cu trei victime la Cosmești. O șoferiță în vârstă de 17 ani nu a acordat prioritate

La data de 03 aprilie 2023, în jurul orei 15:30, pe DJ 252, în interiorul satului Furcenii Noi, comuna Cosmești, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

 

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că o tânără, cu vârsta de 17 ani, din satul Furcenii Noi, deținătoare de permis de conducere valabil de categoria B1, în timp ce conducea un autoturism, care face parte din categoria autovehiculelor a căror masă proprie este de peste 400 kg dar nu mai mare de 550 kg, pe strada Sfinții Voievozi, din localitatea de domiciliu, la intersecția cu DJ 252 ar fi pătruns pe drumul prioritar și a fost lovită de un alt autoturism, condus regulamentar pe această arteră rutieră de un tânăr, cu vârsta de 23 de ani.

 

După producerea evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, dar și a unei minore, cu vârsta de 14 ani, care se afla pe bancheta față dreapta din primul autovehicul. Victimele au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

 

Chiar dacă rezultatul a fost negativ la testarea alcoolscop în ambele cazuri, la spital au fost recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar opolițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Comunicat IPJ Galați, fotografie cu caracter ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen