joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Accident ieri dimineață la Braniștea. O femeie a fost lovită de mașină

La data de 30 mai 2023, în jurul orei 07:55, la intersecția dintre strada Ștefan cel Mare și strada Traian, din localitatea Braniștea, județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

 

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un bărbat cu vârsta de 53 de ani, din comuna Independența, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Braniștea, la intersecția cu strada Traian, la efectuarea virajului la dreapta, a surprins și accidentat o femeie cu vârsta de 54 de ani, care se afla pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost preluată și transportată la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, însă conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior la domiciliul său.

La testarea alcoolscop a bărbatului, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen