joi, mai 2, 2024
Cultural

Peste 200 de copii au sărbătorit  ziua lor, în parcul central din comună. Dans, cântece și voie bună

Peste 200 de copii au sărbătorit  ziua lor, în parcul central din comună. Ieri, de 1 iunie, începând cu ora 16:00, locul de joacă din centru s-a umplut cu copii de toate vârstele. Au dat curs invitației  Parohiei  Umbrărești I și a noastre de a participa la o sumedenie de activități dedicate lor.

La eveniment a fost invitat domul primar Ionel Stratulat, doamna profesoară Licuța Năstase de la Pechea și George Alin Radu care a venit de la Galați. Cei trei menționați anterior au luat cuvântul, iar apoi s-a dat start petrecerii.

 

Sărbătoriții au desenat pe terenul de baschet din parc, au dansat și au cântat. O parte din artistele din comună și trei elevi ai doamnei profesoară Licuța Năstase au ținut un mini concert de muzică pop și muzică populară. A cântat Alexandra Zaharia, Sara Badiu, Antonia Ursu, Denise Jorăscu, Diana Păun, Alexandra Gavrilă, Luca Oprea, Cristina Lavinia Tonu, Monica Prodan, Narcisa Patilea și Cosmina Irimia. De asemenea, Ema Dinu, a recitat o poezie legată de tematica zilei.

Evenimentul, ajuns la a treia ediție s-a încheiat cu o lansare de lampioane și cu multă, multă speranță, fericire și împlinire.

Transmitem pe această cale mulțumiri domnului Sandu Gavrilă și primăriei Umbrărești pentru asigurarea logisticii necesare. De asemenea, felicităm Parohia Umbrărești 1 pentru organizarea acestui eveniment.

Galerie foto aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen