O nouă performanță în muzică pentru Alesia Saulea, la Bacău. Premiul 1 la Festivalul “NEGHINIȚĂ”.

Două zile pline de muzică și energie o  nouă performanță  pentru Alessia Saulea, la Bacău. A obținut premiul 1 la Festivalul “NEGHINIȚĂ”.

 

În perioada 2-4 iunie, la Bacău, a avut loc Festivalul Internațional de Muzică, Teatru si Dans „Neghiță”, ediția  XIII. Evenimentul, care a avut loc în prestigiosul Teatru Municipal Bacovia, a atras atenția publicului cu o pleiadă de concurenți talentați și cu un program muzical diversificat.

 

În competiția acerbă, sute de artiști și trupe din diverse genuri muzicale și-au demonstrat abilitățile vocale și interpretative, în încercarea de a cuceri inimile juriului și ale publicului prezent. Juriul festivalului,  compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și dansului, compozitori, artiști interpreți și profesori remarcabili: Mihai Alexandru, Nicoleta Matei, Luminița Anghel, Mario Fresh, Daria Tanasă, Ovi Jacobsen, Claudiu Bulete și Vlad Morar.

 

La finalul competiției, juriul a anunțat câștigătorii, recunoscând eforturile și talentul excepțional al participanților. Podiumul a fost ocupat de artiști care au reușit să impresioneze prin originalitatea și autenticitatea lor. Astfel, tânăra Alesia Saulea, elevă la Școala de Canto Soul Music Art din Tecuci, al cărei profesor este Dragoș Gheorghiu, a obținut premiul 1 pentru categoria 11 ani.

 

Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *