miercuri, februarie 21, 2024
Evenimente

Festivalul de muzică Soul Music Art, ediția a VII-a, încheiat în mare stil. Alessia Saulea, Alexandra Gavrilă și Sara Zaharia au luat locul întâi

În perioada 17-18 iunie, a avut loc cea de-a VII-a ediție a prestigiosului Festival de muzică Soul Music Art, eveniment ce a adus împreună artiști și iubitori ai genului din întreaga lume. Evenimentul a avut loc într-un local din Bârlad, oferindu-i publicului o experiență muzicală memorabilă.

 

La festival au participat și cele trei fete din Umbrărești, eleve  ale profesorului de canto Dragoș Gheorghiu. Alessia Saulea, Alexandra Gavrilă și Sara Zaharia,  în urma votului dat de juriu,  au obținut locul 1 pe categorie.

 

Artistele noastre  au impresionat cu vocile  sale puternice, abordând cu încredere piesele interpretate, și  au reușit să cucerească atât publicul, cât și juriul.

 

Organizatorii festivalului au acordat o atenție deosebită calității și diversității spectacolelor, oferind astfel o experiență muzicală autentică și captivantă. Pe lângă competiția principală, festivalul a inclus și recitaluri ale artiștilor  din industria muzicală.

 

Ediția a VII-a a Festivalului de muzică Soul Music Art s-a dovedit a fi un succes răsunător, atrăgând zeci de concurenți, cât și un public entuziast. Evenimentul a demonstrat încă o dată puterea și influența genului muzical, oferind o platformă pentru artiști talentați să-și demonstreze abilitățile și să împărtășească pasiunea lor cu publicul larg.

 

Felicitări fetelor noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen