sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Tragedie pe E85, în această dimineață. Un preot a murit într-un cumplit accident

În această dimineață, în jurul orei 8, pe DN2E5, la limita județului Buzău cu Ialomița a avut loc un cumplit accident de circulație.

De îndată, la locul solicitării au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD.

În urma coliziunii au rezultat două victime ( persoane de sex masculin): una încarcerată, care din nefericire, la sosirea forțelor de intervenție prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cea de-a doua persoană, conștientă, cooperantă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acesteia la unitatea spitalicească.

 

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat conducea un autoturism pe direcția Buzău către București, și a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 45 de ani, din București.

În cauză s-a  întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza rănilor foarte grav, șoferul de pe autoturism a fost identificat la câteva ore după accident. Avea 66 de ani și era din București. Bărbatul se numește Costea Atanasie-Tănăsache, și este preot și profesor de Teologie- Liturgică la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Dumnezeu sa-l odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen