sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Trei mașini implicate în accidentul de la Iveşti. Printre răniți, un copil de trei anișori

Ieri, pe 5 septembrie 2023, în jurul orei 15.30, la intersecția dintre DN 25 cu strada Roșiori, din localitatea Ivești, județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat, de 64 de ani, din comuna Liești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Roșiori, din localitatea Ivești, având direcția de deplasare dinspre calea ferată, când a ajuns la intersecția cu DN 25, a pătruns pe drumul prioritar fără a respecta semnificația indicatorului rutier ‘STOP’ și a intrat în impact cu un autoturism, care era condus regulamentar de un tânăr, cu vârsta de 22 de ani, dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci. În urma impactului dintre cele două autovehicule, cel de-al doilea a fost proiectat într-un alt autoturism care era condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, având direcția către municipiul Tecuci.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autovehicule și rănirea ușoară a bărbatului de 33 de ani, dar și a fiului acestuia, cu vârsta de 3 ani și 9 luni, aflat pe bancheta din spate. Cei doi au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale.

Chiar dacă la testarea alcoolscop a celor trei conducători auto, rezultatul a fost negativ, la spital au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier.

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen