marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Tragedie în județul Vaslui. Un copil de 13 ani și un tânăr de 30 de ani au murit după ce au încercat să treacă calea ferată fără să se asigure

Tragedie în județul Vaslui. Un copil de 13 ani și un tânăr de 30 de ani au murit după ce au încercat să treacă calea ferată fără să se asigure. S-a întâmplat pe raza localității Brăhășoaia

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, la un accident feroviar produs în localitatea Brăhășoaia. În accident a fost implicat trenul InterRegio 1664 (Iași-București) și un atelaj hipo în care se aflau două persoane.” A anunțat ISU Vaslui.

La intervenție este deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime care prezentau leziuni incompatibile cu viața. Victimele sunt de sex bărbătesc și au vârste de 13 respectiv 30 de ani. Atelajul și cei doi bărbați au fost târâți aproximativ 200 de metri.

 

Traficul feroviar este blocat. Pe durata cercetărilor la fața locului, trenul va staționa. Mecanicul de locomotivă a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind 0.

 

Foto: ISU Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen