miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Dumnezeu să o odihnească în pace pe Șerban Săndița, femeia decedată în tragicul accident de la Tudor Vladmirescu

Șerban Săndița este femeia decedată în tragicul accident de la Tudor Vladimirescu. Aflată în microbuzul morții, se întorcea de la locul de muncă, fiind angajată la Șantierul Naval Damen din Galați.

Mai avea doar câteva sute de metri până acasă. Se afla în față, se pregătea să coboare, dar din nefericire nu a mai apucat. Accidentul a fost fatal. A fost găsită de medici fără semne vitale de viață, rănile sale fiind grave.

În spital se află și unul dintre fiii lui Săndița. El a fost rănit și transportat la spital. Însănătoșire grabnică îi dorim!

Vinovat de accident este un bărbat din Nicorești. Nu s-a asigurat când a ieșit din stația PECO

În continuarea activităților investigative și de cercetare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, domiciliat în comuna Nicorești, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre o stație peco, aflată la periferia comunei Tudor Vladimirescu, ar fi pătruns pe DN 25 fără să se asigure în mod corespunzător, iar conducătorul autobuzului ar fi frânat brusc pentru a evita coliziunea față-spate dintre cele două autovehicule. În urma manevrei de frânare bruscă, ar fi fost pierdut controlul direcției de deplasare al autobuzului, care a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei și-a continuat deplasarea către municipiul Tecuci, acesta fiind identificat la domiciliul său. Bărbatul deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul cercetărilor din cadrul dosarului penal întocmit se va stabili cu exactitate gradul de vinovăție al fiecăruia dintre cei doi conducători auto, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Vezi și:

Acum. Microbuz răsturnat la Tudor Vladimirescu. O femeie a murit

Șoferul de pe microbuz este din Ivești. 1 mort și 4 răniți în urma accidentului

Cum s-a produs accidentul de la Tudor Vladimirescu. Șoferul de pe microbuz a evitat coliziunea cu o un șofer neatent

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen