miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Caz șocant la Malu Alb. Un bărbat și-a înjunghiat soția

Update Comunicat IPJ Galați 

 

La data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 07:49, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soț, care i-ar fi provocat mai multe răni cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau la domiciliu, în satul Malul Alb, comuna Drăgănești, județul Galați.

La adresa indicată au ajuns în scurt timp polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat atât agresorul, un bărbat de 53 de ani, cât și apelanta, soția acestuia.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale, precum și în vederea examinării medico-legale.

Ulterior, bărbatul de 53 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În cauză, a fost efectuată cercetarea la fața locului și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Știre inițială

Caz șocant la Malu Alb. O femeie în vârstă de 51 de ani a fost înjunghiată de propriul ei soț, în vârstă de 53 de ani. Din fericire, femeia a supraviețuit  și a fost transportată la spital.

La fața locului au intervenit procurorii care au demarat cercetările la fața locului. Aceștia vor trebui să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

În momentul de față, încadrarea juridică este pentru violență în familie. Dacă bărbatul a avut intenția de a-și omorî soția, încadrarea juridică va fi schimbată în tentativă de omor.

O ceartă în familie a fost scânteia care a pornit focul. Cei doi s-au întors recent din Italia. În comunitatea din Malu Alb sunt cunoscuți ca fiind o familie liniștită.

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen