sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Copil de 10 ani din județul Galați, bătut cu peste 25 de lovituri de bici. Totul a pornit de la o glumă

Cruzime fără margini în localitatea Jorăști din județul Galați. Un copil de 10 ani a fost lovit barbar cu un bici de către doi adulți în vârstă de 30 și 62 de ani.

Totul a pornit după ce cel mic a speriat calul celor doi. Pentru a-i aplica o lecție copilului, indivizii l-au chemat la ei acasă, spunându-i că îi vor da niște bani pentru a merge la magazin ca să își cumpere dulciuri.

Copilul i-a crezut pe bărbați de bună credință, fără a ști ce avea să urmeze. Prins în mâinile agresorilor, copilul a fost ținut cu forța și bătut violent cu un bici metalic, aplicându-i-se peste 25 de lovituri pe toată suprafața corporală.

Scăpat din ghearele celor doi, micuțul a fugit de îndată la bunica sa, care, îngrozită, a anunțat 112. Copilul a fost transportat de urgență la spital, rănile sale fiind de neimaginat.

Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen