miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Tineri prinși sub influența drogurilor la volan. Unul cu viteză, altul fără permis

Sub influența drogurilor cu viteză

În cursul acestei zile, în jurul orei 17.40, polițiștii Serviciului Rutier (Biroul Drumuri Naționale și Europene) au depistat în trafic, pe D.E. 581, un autoturism înregistrat de aparatul radar circulând cu 72 km/h în localitate (comuna Gohor) și fără a avea aprinse luminile de întâlnire.


La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un tânăr, de 22 de ani, care avea un comportament incoerent.


Ca urmare, polițiștii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC -5 (Cannabis).


Tânărul a fost condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

La volan fără permis, sub influența drogurilor

Tot în această zi, în jurul orei 18.45, în timp ce desfășurau activități de supraveghere trafic și patrulare, pe strada Tecuci, din municipiul Galați, polițiștii Secției 5 au observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea acestora, a încercat să îi evite.


Polițiștii au oprit autoturismul și la volan au identificat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Galați, despre care au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC – 5 (Cannabis).


A fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive si conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen