sâmbătă, iunie 15, 2024
Publicitate

La Liești poți cumpăra orice detergent cu 70% mai ieftin. Magazinul Mamma Terra s-a deschis pentru tine

Magazinul inedit deschis în Liești oferă posibilitatea gospodinelor de a cumpăra detergenți la robinet cu reduceri impresionante de până la 70%.

Într-o mișcare îndrăzneață și inovatoare, magazinul Mamma Terra a deschis porțile  în comuna Liești, aducând o vânt de schimbare în experiența de cumpărături pentru gospodinele din zonă. Noul concept, intitulat „Detergenți la Robinet,” promite să facă cumpărăturile pentru produsele de curățenie mai accesibile și mai convenabile ca niciodată.

Cu sediul în comuna Liești, judetul Galati, pe strada Anghel Saligny nr. 113, în apropierea Caminului Cultural, magazinul Mamma Terra vă așteaptă cu o gamă variată de detergenți de înaltă calitate la prețuri cu adevărat corecte. O noutate deosebită este posibilitatea de a cumpăra orice cantitate dorită de detergent, permițând gospodinelor să se adapteze nevoilor lor specifice.

Exemplu de prețuri

  • Detergent de spălat vase (100 de grame) – 0,98 lei
  • Detergent pentru vase (100 de grame) – 0,70 lei

Aceste prețuri reduse sunt cu 70% mai mici decât cele obișnuite, oferind clienților o oportunitate unică de a economisi fără a sacrifica calitatea produselor de curățenie.

Programul de lucru al magazinului este conceput pentru a se potrivi nevoilor comunității:

  • Luni-sâmbătă: 08:30 – 18:00
  • Duminică: 09:00 – 14:00

Echipa Mamma Terra vă invită cu căldură să descopereți această experiență de cumpărături inovatoare și să profitați de avantajele „Detergenților la Robinet.” Pentru mai multe informații, sunați la +40759677988.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen