miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

El este tânărul care și-a pierdut viața în urma unui stupid accident de circulație la Grivița. Era portar la echipa din localitate, un familist convins și un om muncitor

El este tânărul care și-a pierdut viața în urma unui stupid accident de circulație la Grivița. Era portar la echipa din localitate, un familist convins și un om muncitor. Vasile Săndel, în vârstă de 36 de ani, nu a mai apucat luni seara să ajungă acasă. În timp ce mergea către locuința sa, a vrut să traverseze strada, dar, un tânăr beat mangă, și care mergea cu viteză, l-a lovit în plin pe bietul Săndel.

 

Cel care l-a lovit, a ajuns la închisoare. Polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești cu propunerea luării unei măsuri preventive. Prietenii și familia lui Săndel sunt frânți de durere. Ei se pregătesc acum de înmormântarea tânărului.

 

Din păcate viața este nedreaptă și ne-a luat încă un frate, un prieten și un om deosebit de lângă noi, de aici încolo vei apăra poarta Griviței sus în ceruri Săndele. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în grija lui veșnică.„ Este mesajul transmis de către echipa unde juca Săndel, A.S. Zorile Grivița.

 

Reamintim faptul că  un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în interiorul localității de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecției cu strada Badalan, a surprins și accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcției sale de deplasare.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

 

Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen