marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Duminică cu aburi de alcool pe drumurile din județul Galați. Un bărbat din Corod și unul din Brăila s-au ales cu dosare penale

În data de 25 iunie 2023, au fost depistați doi bărbați care s-au urcat la volan după ce, în prealabil, au consumat băuturi alcoolice.

Primul bărbat, cu vârsta de 40 de ani, din comuna Corod, județul Galați, a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251 A, în interiorul localității de domiciliu.  Valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea bărbat, cu vârsta de 60 de ani, din municipiul Brăila, a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism, pe DN 25, în interiorul localității Ivești, de un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești.  Valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbați au fost conduși la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și în ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen