marți, octombrie 22, 2024
Fără categorie

ȘASE COPII s-au INTOXICAT cu MEDICAMENTE în județul Călărași. Trei elicoptere intervin

3 elicoptere SMURD (București, Galați, Constanța) intervin la Dragalina, misiune primară, caz: copii intoxicați cu medicamente.

Astfel, mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanta Calarasi (SAJ), echipaje SMURD si o Autospeciala de Transport Personal si Victime Multiple (ATPVM) intervin in localitatea Dragalina din judetul Calarasi, pentru acordarea ingrijirilor medicale in cazul a sase copii care au ingerat o substanta medicamentoasa.

Dupa ajungerea echipajului cu medic al SAJ Calarasi, a fost luata decizia interventiei a 3 elicoptere de la punctele de operare aeromedicala din Bucuresti, Galati si Constanta.

Trei copii aflati intr o stare mai grava vor fi transferati la spital pe cale aeriana, iar ceilati 3 copii pe cale terestra, cu o Autospeciala de Transport Personal si Victime Multiple.

Update ora 18:30. Cele trei elicoptere au aterizat pe stadionul DINAMO din București. Cei trei pacienți transportați cu elicopterele IGAv au fost predați în siguranță medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen