miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Infracțiuni rutiere la Matca. Un șofer a fost prins băut la volan, iar altul a fost depistat având permisul fals

La data de 13 iulie 2023, în jurul orei 06:24, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat, cu vârsta de 58 de ani, din comuna Matca, județul Galați, pe DJ 251 A, pe raza localității de domiciliu.

La testarea alcoolscop, aparatul Drager a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

La scurt timp, în jurul orei 06:44, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în traficul rutier, tot pe raza comunei Matca, din județul Galați, un bărbat, de 37 de ani, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că permisul de conducere prezentat, eliberat de autoritățile din Republica Moldova, este fals.

 

Permisul de conducere a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, fals și uz de fals.

 

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen