miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Pericol la Independența. Un șofer a fost depistat drogat la volan. Pasagaerul din localitate și el cu droguri asupra sa

Un bărbat, cu vârsta de 27 de ani, din municipiul Galați, Galați, a fost depistat de polițiști din cadrul Postului de Poliție Independența, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crinului, din comuna Independența, în data de 27 august 2023, în jurul orei 19:00, sub influența substanțelor psihoactive.

La testarea cu aparatul Drugtest a fost indicată o valoarea pozitivă la consumul de THC-5 (Canabis).

Pe bancheta din dreapta față se afla, în calitate de pasager, și un tânăr, din comuna Independența, asupra căruia au fost găsite, în urma controlului corporal, într-o borsetă, 3 pliculețe ce conțineau o substanță vegetală și un pliculeț cu o substanță de culoare alb cristalin.

De asemenea, în borsetă a fost găsit și un grinder de tutun, care, împreună cu plicurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea în organism o substanțelor psihoactive. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comunicat IPJ Galați

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen