miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Tragedie evitată în ultima clipă pe E85. Unui ucrainean, șofer pe microbuz a făcut infarct. Oboseala și problemele cardiace și-au spus cuvântul

Un incident nefericit a avut loc noaptea trecută în comuna băcăuană Nicolae Bălcescu, pe drumul DN2-E85. Unui ucrainean, șofer de microbuz, i s-a făcut rău la volan. A tras mașina pe dreapta, iar în scurt timp a căzut secerat la pământ.

La fața locului au intervenit medicii, care l-au resuscitat pe bărbat conform protocolului, dar din păcate manevrele nu au avut un rezultat favorabil. A fost declarat decesul bărbatului și acesta a fost preluat de către cei de la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

La cererea noastră, IPJ Bacău a comunicat faptul că bărbatul a reușit să oprească microbuzul, astfel evitând o tragedie. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în scopul stabilirii cu exactitate a cauzelor evenimentului.

Bărbatul avea 55 de ani și cel mai probabil a suferit un infarct din cauza oboselii și a problemelor cardiace. Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen