miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Ivești. Bărbat fără permis la volan și cu o alcoolemie de 1,33 mg/l. Cum l-au depistat polițiștii

Duminica trecută, u n bărbat cu vârsta de 44 de ani, din comuna Ivești  a băut bine la un bar, iar apoi a plecat cu mașina la plimbare, chiar dacă nu avea permis de conducere. El a fost  depistat de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, în jurul orei 16.40, după ce a fost primit un apel telefonic la 112 prin care se sesiza faptul că în comuna Ivești, la intersecția străzii Oituz cu strada General Al. Dobriceanu a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, a condus un autoturism pe strada Oituz, iar când a ajuns la intersecția mai sus menționată ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un indicator rutier „STOP”. La testarea cu aparatul etilotest a fost indicată valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio
categorie de vehicule.

A fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și distrugere din culpă.

Comunicat IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen