miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Galați. Sinucideri concomitente. Un tânăr de 18 ani și un bătrân de 70 de ani s-au aruncat de blocuri

Cazuri trase la indigo la Galați. Un tânăr de 18 ani și un bătrân de 70 de ani s-au aruncat de pe blocuri.

Primul caz a avut loc în urmă cu 2 zile, pe data de 16 octombrie. Potrivit IPJ Galați,

La data de 16 octombrie 2023, în jurul orei 16:05, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe aleea dintre două blocuri situate pe strada Slănic, din municipiul Galați se află întinsă la sol o persoană care ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc.

Polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima, un tânăr de 18 ani, din municipiul Galați, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj S.M.U.R.D. în stare comatoasă, unde, din păcate, în cursul nopții de 16/17.10.2023 a decedat.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că tânărul și-ar fi premeditat această acțiune și s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul blocului unde domicilia, după ce în prealabil a scris mai multe bilete cu mesaje de adio pentru familia sa.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest tragic incident.

Al doilea caz nefericit a avut loc astăzi, 18 octombrie, un bătrân de 70 de ani a fost zărit cum sare de la etajul 4 al unui bloc situat în cartierul Micro 19. Au fost chemate ajutoare care i-au acordat victimei primul ajutor, aplicând manevre de resuscitare.

Din nefericire, fără un rezultat favorabil. Rănile bărbatului au fost prea grave. Polițiștii au deschis și în acest caz un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest tragic incident.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen