miercuri, octombrie 23, 2024
Cultural

Alice Moisi din Umbrărești, câștigătoarea unei provocări literare. Tânăra a impresionat autorii contemporani

Alice Moisi din comuna Umbrărești a reușit să impresioneze autorii contemporani printr-o creație literară proprie.

Tânăra, fostă absolventă a Școlii Gimnaziale „Sf. Stelian” Umbrărești, actual elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Spiru Haret” din Tecuci, a participat la prima ediție a provocării literare „Muguri de gând”.

Provocarea literară „Muguri de gând” este un concurs literar la care au participat peste 50 de elevi din toată țara. Alice, cu lucrarea sa, „Visul și Viața”, a reușit să-i depășească pe toți participanții, reieșind astfel câștigătoare. Premiul concursului este în valoare de 5000 de lei.

De asemenea, Alice este beneficiara Fundației „Rădăcini grup”, seria 2021-2025.

Pe lângă premiul în bani, oferit de inițiatorul acestui proiect, doamna CLARA JILAVU, Alice se poate bucura și de lectura romanului „Mai aproape… Mai departe… Fetele pădurii”, oferit de doamna CRISTINA STRUȚEANU, descendentă a lui Ioan Slavici, scriitoare la rândul ei, a anunțat Fundația Rădăcini Grup într-o postare pe o rețea de socializare.

Felicitări, Alice! Ne bucurăm de performanța ta!

Fundația Rădăcini Grup a fost înființată la 2 februarie 2011. În cei peste 12 ani de activitate aa gestionat proiecte de notorietate în special în domeniul educației și al sănătății.  Misiunea urmărită este aceea de a sprijini categoriile sociale care au nevoie de ajutor, indiferent de necesitățile acestora – educaționale, materiale, de sănătate.

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen