miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Informare meteo. Mâine va ninge și se va așterne un strat de zăpadă

Peisajul autentic de iarnă va reveni în  zona noastră. Din această seară și mâine va ninge și se va depune un strat subțire de zăpadă. Din fericire, ninsoarea nu va fi însoțită de vânt, așadar nu va fi viscol.

Meteorologii au emis o informare meteo care intră în vigoare de astăzi, 6 decembrie, ora 18 și va fi valabilă până pe data de 8 decembrie, ora 8.

Conform ANM, vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10…15 l/mp și izolat de 20 l/mp.

La munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat se va depune polei.

Mare grijă dacă plecați la drum cu autoturismul. Verificați ca acesta să aibă anvelopele conforme. Riscați să rămâneți fără certificatul de înmatriculare dacă sunteți depistați conducând pe zăpadă, gheață sau polei având anvelopele de vară.

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen