marți, octombrie 22, 2024
Social

Autobuzul lui Moș Crăciun și daruri oferite de Primăria Umbrărești tuturor elevilor

Data de 21 decembrie a fost zi specială pentru toți copiii din Umbrărești înscriși la grădiniță sau la școală. Au fost fost vizitați de autobuzul lui Moș Crăciun, iar primăria Umbrărești a oferit daruri tuturor elevilor, aducând-l pe Moș Crăciun în școli.
„Moș Crăciun a fost martor la bucuriile copiilor comunei noastre. Școlile și grădinițele din Umbrărești au răsunat de voie bună și zâmbete inocente.Vă dorim o vacanță cu experiențe memorabile și un Crăciun de poveste alături de familiile voastre. Un Crăciun fericit!”, a declarat primarul comunei, Ionel Stratulat după vizita lui Moș Crăciun în unitățile de învățământ din comună.

De asemenea, copiii de la grădinițele din Salcia, Torcești și Umbrărești au primit vizita autobuzului lui Moș Crăciun. Autobuzul a făcut popasuri în mai multe localități din județul Galați, precum și Umbrărești.

„Ieri, Autobuzul lui Moș Crăciun a sosit la grădinițele din Umbrărești, Torcești și Salcia! Copiii l-au așteptat cu bucurie și entuziasm. Pentru colindele cântate împreună, Moș Crăciun i-a răsplătit cu multe cadouri. Mulțumesc părinților și tuturor celor implicați în acest frumos eveniment, desfășurat pentru prima dată în comuna noastră. Sărbători fericite!”, a declarat viceprimarul comunei, Maricel Condrache.
Felicitări autorităților locale pentru implicare!

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen