marți, octombrie 22, 2024
Cultural

VIDEO Miracol de Crăciun la Ivești. Sute de copii și tineri și-au dat mâna pentru a vesti Nașterea Domnului

Vineri, 22 decembrie, la Căminul Cultural din Ivești, a avut loc un spectacol intitulat „Miracol de Crăciun”. Sute de copii și tineri și-au dedicat ziua pentru a vesti Nașterea Domnului.

Gazdele evenimentului au fost copiii Școlii Gimnaziale „Negoiță Dănăilă”, împreună cu grupul „În Cântare”. Aceștia au interpretat colinde și au pus în scenă momente specifice Crăciunului.

Sala Căminului Cultural a fost plină, sute de persoane entuziaste participând la eveniment.

Dragii noștri mici artiști iveșteni, vă adresăm cele mai calde mulțumiri pentru minunatul vostru concert de colinde, adevăratul miracol al Crăciunului pe care l-ați oferit ieri! Ați adus nu doar note armonioase, ci și un strop de magie în sufletele noastre. Sunteți adevărați magicieni ai muzicii și vă mulțumim pentru că ați transformat atmosfera într-o poveste fermecătoare. Sărbătorile noastre sunt mai luminoase datorită vouă!” a adăugat primarul comunei Ivești, Maricel Gheoca.

Evenimentul a avut loc datorită unor oameni cu suflet mare care au muncit în echipă pentru  a dărui din plin minunatul spectacol de Crăciun.

Primăria, reprezentată de primarul Gheoca Maricel și Băraru Oana Georgiana (administrator public), școala, reprezentată de directorul Dănăilă George, și învățătoarea Avram Sefora, alături de restul învățătoarelor: Ignat Mădălina, Mihai Violeta, Popa Rodica, Trandafir Dorica, prof. Istrate Didina, coordonator al grupului “Mlădiței Iveștene”, și Nina Susanu, coordonator al grupului În.Cantare, sunt cei care, alături de copii, au pus cărămidă cu cărămidă pentru a reda „Miracolul de Crăciun”.

Felicitări tuturor!

Nu uita sa ne urmărești și pe WhatsApp

Urmărește-ne și pe Instagram

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen