marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Tineri din Cosmești și Tudor Vladimirescu, prinși la volan fără permis. Au crezut că poliția nu-i prinde. S-au înșelat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Ordine Publică au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără
permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolulul sau a altor substanțe, după ce au depistat în data de 04 ianuarie 2024, în jurul orei 00:00, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Cosmești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, sub influența alcoolului și având permisul de conducere suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, polițiștii l-au condus la Spitalul Clinic Anton Cincu Tecuci, în vederea recoltării de probe biologice.

 

În aceeași dată, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, au depistat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, în timp ce conducea, pe DN 25, în interiorul comunei Piscu, un moped care nu era înmatriculat și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicat IPJ Galați

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen