miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Vremea rea face probleme. Microbuz răsturnat la Berheci. A fost activat planul roșu

Un microbuz cu 17 persoane a fost implicat s-a răsturnat în urmă cu puțin timp la Berheci. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție, iar la fața locului au fost direcționate echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și ale poliției rutiere.

Potrivit primelor informații, pasagerii din microbuz sunt în stare bună, cu excepția unei singure persoane care acuză dureri la o mână.

Locuitorii din zonă sunt sfătuiți să evite zona incidentului și să urmărească instrucțiunile autorităților. Vom revenii cu informații.

Update: Din fericire, cele 17 persoane nu au necesitat transport la spital, fiind preluate de un alt microbuz pentru a fi transportate la destinație.

Update 2.

Ora: 14:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 24 Tecuci-Bârlad, între localitățile Gara Berheci și Priponeștii de Jos, județul Galați, un microbuz în care se aflau 17 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul și cei 16 pasageri s-au autoevacuat, doar două dintre persoane acuză dureri, fiind evaluate medical.

Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un sens. A fost activat planul roșu de intervenție. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Update 3: Planul roșu de intervenție a fost dezactivat. O persoană a fost dusă cu ambulanța SAJ la spital.

Imagine reprezentativă

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen