miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Accident între Tișița și Cosmești. Mașină răsturnată. Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital

La ora 21:56 Dispeceratul SAJ a primit o solicitare pentru un accident rutier zona Tișița – drumul spre Tecuci în care a fost implicat un autoturism.

Spre locul solicitării a fost direcționată o ambulanță de tip B și un echipaj SMURD. La locul accidentului au fost  identificate trei victime conștiente.

Două dintre ele au fost examinate și le-au fost acordate îngrijiri medicale la locul solicitării refuzând transportul la spital,

A treia victimă, un  bărbat în vârstă de 22 ani conștient ce prezenta traumatism prin accident rutier a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani de echipajul de Ambulanță pentru îngrijiri de specialitate, a informat SAJ Vrancea.

La fața locului  au intervenit pompierii de la Panciu cu o autospecială de stingere și echipajul SMRUD. Aceștia au asigurat măsurile PSI prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii. Nu au fost persoane încarcerate, a anunțat ISU Vrancea.

Pentru a stabili cu exactitate  cum s-a produs accidentul rutier, Polițiștii din cadrul IPJ Vrancea au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen