marți, octombrie 22, 2024
Actualitate

Accident cu victimă în apropierea comunei Munteni. Un tânăr din Ghidigeni a fost rănit

În data de 20 februarie 20224, în jurul orelor 09:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DE 581, în afara localității Munteni, la km 30+150 m.

Polițiștii au stabilit că o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei alte autoutilitare, fără a se asigura că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, se angajase deja în depășirea celei de-a două utilitare. În aceste condiții, conducătorul autoturismului ar fi frânat puternic și ar fi virat către dreapta, acroșând autoutilitara condusă de bărbatul de 23 de ani, din impact rezultând vătămarea conducătorului autoturismului.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel pentru detectarea în organism a substanțelor interzise, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat IPJ Galați

 

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen