miercuri, octombrie 23, 2024
Actualitate

Scandal la Iveşti. O femeie a spart geamurile unei mașini. De ce a făcut acest gest

La data de 28 februarie 2024, în jurul orei 11:05, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, au fost sesizați telefonic, prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani din comuna Ivești, județul Galați, cu privire la faptul că, pe strada Blăjerii de Sus, din aceeași localitate, ar avea loc un scandal.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, din comuna Ivești, ar fi efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi acroșat un alt autoturism, care se afla parcat, rezultând doar pagube materiale. După impact, o femeie din aceeași localitate, ar fi spart cu un obiect contondent toate geamurile autoturismului care ar fi efectuat manevra de mers înapoi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu din municipiul Tecuci, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și distrugere.

Comunicat IPJ Galați.  Imagine reprezentativă

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen